NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Mousse kind zonnebrandcrème SPF50 - Ideal Soleil - Vichy

IDEAL SOLEIL

Super mousse kind zonnebrandcrème SPF50

Zonnecrème - Bescherming kinderen

Geef uw mening

Optimale hoge zonbescherming voor kinderen in een speelse foam textuur dat ruikt naar tropische vruchten.
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een gevoelige huid.

Meer weten

Bekijk de verkooppunten

Filtersysteem met een breed spectrum tegen UVA-UVB met Mexoryl® om de kwetsbare huid van kinderen nog beter te beschermen.  +

Effectieve werking

Een zeer effectieve bescherming met gepatenteerd filtersysteem tegen korte UVB- + UVA-stralen, met een zeer hoge waterbestendigheid.  
Een speelse textuur van Vichy speciaal ontwikkeld voor kinderen: met de luchtigheid van een crème, de kleur van een ijsje en de geur van snoep krijgen kinderen vanzelf zin om zich regelmatig te beschermen tegen de zon.

Nuttig én leuk: de perzikkleur van het schuim zorgt dat overgeslagen stukken huid direct zichtbaar zijn. Omdat voor de bescherming het gelijkmatig aanbrengen net zo belangrijk is als het zonnefilter.
De allerzachtste formule: streelzacht, zonder parabenen, hypoallergeen en getest door kinderartsen. Alleen het beste is goed genoeg om de zachte en gevoelige kinderhuid te beschermen.

De hypoallergene formule is getest op gevoelige huid onder toezicht van dermatologen en kinderartsen. Een formule zonder parabenen en zonder geurstoffen. Verrijkt met kalmerend, versterkend en herstellend thermaal bronwater van Vichy.

De huid is beschermd tegen verbranding door de zon.

Huidtolerantie

De hydraterende en zachte textuur wordt snel door de huid opgenomen en is zeer waterbestendig. Het aanbrengen van deze zonbescherming, die ruikt naar tropische vruchten, de kleur heeft van een sorbet en licht is als schuim, gaat eenvoudig, leuk en snel.

Plezier

Breng het schuim voor kinderen vlak voor blootstelling aan de zon aan. Regelmatig en rijkelijk opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, na transpireren en na het afdrogen.

Advies van de experts+

Video's, tips en adviezen van experts

Ontdek onze adviezen

ZIJ PRATEN EROVER+

Laat als eerste een beoordeling achter over IDEAL SOLEIL Super mousse kind zonnebrandcrème SPF50

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant+