NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Droge olie SPF 20

IDEAL SOLEIL

Droge olie SPF 20

Zonneolie - Bescherming lichaam

51 Beoordelingen  |  Geef uw mening

Zonneolie geschikt voor de gevoelige huid.
Voor mannen en vrouwen met een getinte of gebruinde huid, die op zoek zijn naar een zonnebescherming die hun huid een sublieme teint geeft.

Meer weten

Bekijk de verkooppunten

Beschermt uw huid tegen UV-stralen en zorgt voor een prachtig gebruinde huid.  +

Effectieve werking

Om te strijden tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling en om het waardevolle genetisch kapitaal van de huid te beschermen, hebben Laboratoires Vichy in de Beschermende Olie een filtersysteem geïntegreerd dat fotostabiel is met een groot UVA-UVB spectrum op basis van Mexoryl®.
De huid is subliem gebruind.

De hypoallergene formule is dermatologisch getest op gevoelige huid. Een formule zonder parabenen.

De huid is beschermd tegen verbranding en huidveroudering door de zon.
De huid is subliem, met een gelijkmatige gebruinde teint bij 90% van de vrouwen*.

* Zelfevaluaties.

Huidtolerantie

De vloeibare en geparfumeerde textuur zorgt dat het extreem makkelijk en supersnel aan te brengen is, voor een homogene bescherming die waterbestendig is.
De olietextuur geeft uw huid een satijnachtig effect zonder witte sporen achter te laten, die uw gebruinde huid laat stralen.

Plezier

De olie vlak voor blootstelling aan de zon aanbrengen. Regelmatig en rijkelijk opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, na transpireren en na het afdrogen.

rating : 5/5

“geweldig, ik heb een lichte huid met sproetjes en krijg altijd een mooi bruin kleurtje van deze olie, en de olie houdt mijn huid soepel, gebruik de eerste dagen een factor 40 en daarna 20 , smeert superfijn uit ruikt lekker”

Bekijk alle meningen

Advies van de experts+

Video's, tips en adviezen van experts

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER IDEAL SOLEIL Droge olie SPF 20.

rating : 5/5

“geweldig, ik heb een lichte huid met sproetjes en krijg altijd een mooi bruin kleurtje van deze olie, en de olie houdt mijn huid soepel, gebruik de eerste dagen een factor 40 en daarna 20 , smeert superfijn uit ruikt lekker”

Geef uw mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant+