NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Bronze spray SPF 30
Bronze spray SPF 30
Bronze spray SPF 30

IDEAL SOLEIL

Bronze spray SPF 30

Zonnespray - Bescherming lichaam

Geef uw mening

Hoge bescherming en snel bruinen in één.
Voor mannen en vrouwen die hun huid willen beschermen en bruin willen worden.

Meer weten

Bekijk de verkooppunten

Beschermt tegen UV-stralen en garandeert een optimale bruining.  +

Effectieve werking

Uw gedroomd bruin kleurtje kan  werkelijkheid worden.

Een formule voor hoge bescherming, in combinatie met een hydraterend complex dat instaat voor een optimale bruining, in een exclusieve, totaal innoverende verpakking.

• De huid is ideaal beschermd dankzij een gepatenteerd filtersysteem met MEXORYL® SX en XL dat beschermt tegen UVA, inclusief lang UVA, en UVB.
• Zichtbaar snellere bruining dankzij een formule zonder zelfbruiner, verrijkt met 'melanine-activators' die het natuurlijke bruiningsproces ondersteunen.
• Een bijzonder innoverende verpakking, bestand tegen zand en water*, met een intelligent aan/uit-sluitsysteem verwerkt in de dop. Een spray die in alle posities werkt, ook ondersteboven, uiterst handig in alle situaties.

* IP57-certificering door het Franse nationale metrologie- en testlaboratorium na strenge dichtheidstests ("zandstorm", "tsunami", “duiktest”).

De hypoallergene formule werd dermatologisch getest op gevoelige huid. Niet comedogeen. Een formule zonder parabenen.

Een gehydrateerde, zachte huid die beschermd is tegen zonnebrand en schade door UV-stralen, voor een ideale, gelijkmatige en langdurige bruine kleur.

Huidtolerantie

Dankzij de unieke, innoverende verpakking laat de lichte textuur zich makkelijk en snel aanbrengen en voelt de huid meteen weer droog en zacht aan.

Plezier

Breng de spray net voor het zonnen aan. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, zeker na het zwemmen, transpireren of nadat u zich hebt afgedroogd.

Advies van de experts+

Video's, tips en adviezen van experts

ZIJ PRATEN EROVER+

Laat als eerste een beoordeling achter over IDEAL SOLEIL Bronze spray SPF 30