NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

OK

OKCancel

Tips tegen haaruitval

1. Masseer uw hoofd

Probeer een hoofdmassage of probeer een DIY in de douche met een shampoo of conditioner van bijvoorbeeld de Dercos-lijn van Vichy. Kies het product dat het beste aansluit op uw haarprobleem. Masseer langzaam uw hoofdhuid om de doorbloeding te stimuleren, hierdoor helpt u betere condities te creëren voor uw haar.

2. Wees zo voorzichtig mogelijk met uw haar

Gebruik milde shampoos en conditioners, met bijvoorbeeld hypoallergene formules zoals in de Dercos-lijn. Zorg dat er niet te veel aan uw haren getrokken wordt (met borstelen of bij een strakke staart) en zorg dat uw hoofdhuid niet te warm wordt.

3. Installeer een filter op uw douchekop

Hard water kan een negatief effect hebben op uw huid en met name uw hoofdhuid. Als u gaat krabben door de jeuk, kunt u de haarfollikels permanent beschadigen.

4. Praat met uw kapper

Samen kunnen jullie het beste kapsel voor u vinden, bijvoorbeeld een kapsel waardoor uw haar voller lijkt.

5. Eet meer groente en fruit

Ze bevatten vitaminen en antioxidanten die voedend werken op uw haarfollikels. Probeer zo gevarieerd mogelijk te eten.

6. Doelgerichte behandeling

94% van de mensen met haaruitval zagen verbetering nadat ze Dercos Aminexil Clinical 5 hadden gebruikt*. *Zelfevaluatie, 102 vrouwen en mannen

Meest gelezen

go to top