NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak!

De zon laat zich vaker en langer zien, dus geniet van de extra energie en gebruik deze voor een schoon en fris huis. Niet alleen je huis, maar ook jijzelf knapt er van op! Maar neem ook de tijd om te ontspannen en je huid eens goed te reinigen, bijvoorbeeld met de fijne Pureté Thermale-lijn van Vichy.

Tijd voor jezelf!

Nadat je je hele huis hebt schoongemaakt, de zolder hebt opgeruimd en kleren die je nooit meer draagt hebt weggegooid, is het tijd voor jezelf. Plan een dag of een weekend in om te ontspannen en weer in balans te komen. Laat de stress van alledag van je afglijden en maak je hoofd even helemaal leeg. Mediteren, bijvoorbeeld, helpt om zowel je lichaam als geest te ontspannen. Het is gericht op het aandachtig leven in het hier en nu, dus zonder gedachten over stressvolle meetings op je werk of het organiseren van een verjaardagsfeestje van je kleine. Zelfs wanneer je maar vijf minuten mediteert heeft dit al effect op je gezondheid.

Maar daar blijft de voorjaarsschoonmaak niet bij deze lente! Het is namelijk ook de perfecte tijd om je huid bij te laten komen van de winterse regenbuien en op te frissen voor een nieuw jaargetijde! Het reinigen van je gezicht is de basis voor een mooie huid en daar helpt Vichy graag een handje bij met de reinigingsproducten van Pureté Thermale. Begin bijvoorbeeld met de scrub om dode huidcellen en onzuiverheden voorzichtig te verwijderen of breng eerst de reinigingsgel aan die het onprettige gevoel als gevolg van kalk in het water vermindert en huidvervuilende deeltjes verwijdert. Extra tip: Rond je reiniging af door wat thermaal bronwatervan Vichy op je gezicht te sprayen, dat rijk is aan zeldzame en weldadige mineralen voor een kalmerend en fris gevoel.

Wil je graag meer tips om je huid te beschermen tegen vervuiling van buitenaf?De redactie

De oplossing van Vichy

Meest gelezen

go to top