NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Ouder worden en rimpels aanpakken: smeren versus injecteren

Probeer je maar niet te verstoppen, huidveroudering voorkom je niet. En als het zover is, kies jij dan voor een anti-rimpelproduct of voor een meer radicale aanpak zoals het injecteren van fillers? Maar wat als je dat helemaal niet wilt? Ontdek dan nu de nieuwste innovatie van Vichy!

Is het mogelijk?

Naarmate je ouder wordt, vertoont je gezicht meer tekenen van huidveroudering. Rimpels verschijnen, zowel horizontaal (kraaienpootjes) als verticaal (frons/denkrimpels of rimpels langs de mond). Verticale rimpels, zoals de fronsrimpel en hangende mondhoeken of lijnen rond de mond, verschijnen met de tijd doordat we onze gezichtsspieren daar herhaaldelijk bewegen. Deze rimpels zijn door die herhaaldelijk bewegingen vaak diep, en daardoor moeilijk om weg te krijgen. Verticale rimpels kunnen je ongewenst een boze of verdrietige uitstraling geven, de zogenaamde “sad look”. Injecties met fillers waren voor deze rimpels jarenlang een oplossing.

Injectie ‘lovers’ doen de test

Vichy deed de ultieme test met een grote groep Braziliaanse vrouwen in de leeftijd van 35 tot 50 jaar die in de afgelopen 8 maanden minstens 2 injecties met fillers hebben gekregen, en dus bekend zijn met de resultaten. Ze gingen de uitdaging aan om 4 weken lang de innovatie van Vichy, Liftactiv Advanced Filler, blind te testen tegenover hun huidige dagverzorging. Dit betekent dat de vrouwen niet wisten of ze Liftactiv Advanced Filler gebruikten. Extra spannend!

De resultaten zeggen genoeg: 7 op de 10 vrouwen gaven aan dat het gebruik van Liftactiv Advanced Filler het resultaat van hun injectie met fillers verbeterde en 6 van de 10 vrouwen waren zelfs bereid om hun volgende injectie uit te stellen! Daarnaast verkozen 7 van de 10 vrouwen Liftactiv Advanced Filler boven hun huidige verzorgingsproduct en gaven zij aan dat ze hun positievere gelaatstrekken weer terug hadden. Bye bye sad-look, hello happy face!

Liftactiv’s nieuwste kracht

Met trots introduceert Vichy haar nieuwste innovatie tegen rimpels: Liftactiv Advanced Filler met Pure Retinol + LR2412. Het ultieme concentraat tegen rimpels. Zo krachtig dat de diepe en verticale rimpels zichtbaar worden verminderd.

De redactie

De oplossing van Vichy

Meest gelezen

Gezicht

Helpt de pil tegen acne?

Orale anticonceptie, ofwel de pil, wordt soms ook voorgeschreven als remedie tegen acne. Terecht of onterecht? Dr. Letombe, gynaecologe aan het CHRU van Lille geeft toelichting.

Lees het artikel

go to top