OK

OKCancel

Kan ik mijn haargroei stimuleren?

Merk je dat je haargroei afneemt en dat je haar steeds dunner wordt? Met Dercos Neogenic van Vichy kun je in een periode van drie maanden je haargroei stimuleren.


Het is in elk opzicht belangrijk dat je je haar gezond houdt. Dat houdt in feite ook in dat je zelf een gezonde levensstijl hanteert, want je haar reageert op de staat van uw lichaam. Drink daarom veel water voor de nodige hydratatie, uitgedroogd haar groeit langzamer en breekt makkelijker. Het haar houdt een 24-uurs groeicyclus aan waarbij het voor de groei belangrijk is dat er goede voedingstoffen worden opgenomen en dat er voldoende wordt geslapen.

Vitaminen A, B, C en E

Om de groei van uw haar te kunnen stimuleren moet uw haar gezond zijn en niet futloos. Daarom is het aanbevolen shampoo en conditioner te gebruiken met de voedende vitaminen A, B, C en E. Uw haar opsteken in een staart, vlecht of knoop kan de groei vertragen omdat er aan de haarwortel wordt getrokken. Het wordt daarom aangeraden om haarclips en speciale haarelastiekjes te gebruiken die niet te strak aan uw haar trekken. Opgelet: haargroei vindt enkel plaats in de haarwortel!

Vitamine D

De kans bestaat dat uw haar dunner zal worden naarmate u veroudert. Eén van de oorzaken voor haaruitval is stress. Indien u een ontspannende zonnige vakantie plant, aarzel niet. Haar groeit namelijk sneller tijdens de zomermaanden omdat het dan warmer is en de ultraviolet stralen ook sterker zijn. Zonlicht bevordert de aanmaak van vitamine D, en dat heeft een positief effect op uw haargroei. Ook een goede verzorging van de hoofdhuid is essentieel voor gezond haar. Met een wekelijkse scalpmassage en een beetje olie (jojoba-, olijf- of kokosolie) geeft u zelfs de haarwortel een massage. De olie kan u vervolgens uitspoelen wanneer u uw haren wast. Droog haar? Laat de olie simpelweg ’s nachts zitten zodat het haar gevoed kan worden. (Tip: Ideal Body Droge Olie is ook geschikt voor het haar)

Haargroei stimuleren met Vichy

Het menselijk haar groeit ongeveer 1,2 à 1,5 centimeter per maand. Dit is genetisch bepaald en er is dus ook geen genetische methode om uw haargroei te versnellen. Merkt u wel op dat uw haargroei afneemt en dat uw haar steeds dunner wordt? Met Dercos Neogenic van Vichy is haargroei stimuleren wel degelijk mogelijk! Deze kuur van drie maanden (dagelijks gebruik) zorgt voor het ontstaan van ongeveer 1700 nieuwe haren*. Verder bestaat het Dercos gamma uit doelgerichte verzorgingsproducten voor haarproblemen van verschillende aard. Bovendien is het gericht op een speciale verzorging van de hoofdhuid tot aan het puntje van de haarvezel. Daarnaast zijn er ook shampoos verkrijgbaar die de dichtheid van uw haar verbeteren alsook herstellende conditioner. Voor ieder en elke haarsoort wat wils!

Had u graag geweten welke haarverzorging voor u het meest geschikt is? Doe dan de haardiagnose. Bekijk hier ook het volledige productgamma voor haarverzorging bij Vichy!

kijk voor de verkooppunten bij jou in de buurt

*Klinische studie versus placebo, met 101 personen, gemiddelde waarde op hoofdhuid met alopecia.

De oplossing van Vichy

Meest gelezen

Expert talk

De symptomen van de overgang in het lichaam en op de huid

Tijdens de menopauze is ons lichaam aan het veranderen, een onvermijdelijk feit. Ons figuur, ons haar, onze huid, alles aan ons uiterlijk lijkt ineens snel te verouderen. De overgang wordt ook wel ‘de tweede fase in ons leven’ genoemd. De impact daarvan reikt verder dan alleen de vruchtbaarheid. Al die veranderingen zijn niet levensbedreigend, maar ze zijn soms moeilijk te accepteren.

Lees het artikel

go to top