NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Cadeau inspiratie: 6 perfecte cadeaus voor de decembermaand

De decembermaand staat voor de deur. De tijd van Sinterklaas, Kerst en natuurlijk cadeautjes! Het vinden van het perfecte cadeau of het samenstellen van uw eigen verlanglijstje, kan soms nog een hele uitdaging te zijn.

Bij Vichy start schoonheid met een gezonde huid. Door de juiste ingrediënten en uniek mineraliserend bronwater in producten voor iedere fase van uw leven.

Daarom helpen we u op weg met de favoriete cadeautips van het Vichy-team.

DEZE FAVORIETEN MOGEN ZEKER NIET OP UW VERLANGLIJST ONTBREKEN:

CADEAUTIP #1- Slow Âge

De feestdagen zijn niet voor niks de ideale tijd om even STIL te staan bij uw huid!

Neem even een moment om stil te staan en rust te nemen voor u weer volop aan een nieuw jaar begint. Tijd voor rust en reflectie, zo ook voor je huid: Slow Âge beschermt de huid tegen de dagelijkse invloeden van binnen- en buitenaf, zoals stress, vermoeidheid, klimaat en uv-straling. Hierdoor wordt u mooier, eleganter en natuurlijker oud. Een absolute aanrader voor iedereen die huidveroudering  wil vertragen!

CADEAUTIP #2- Ideal Soleil Zelfbruiner

CADEAUTIP #3 – Dercos Voedende & Herstellende shampoo en conditioner

Voor zacht en glanzend haar tijdens de feestdagen!

In de koude winterperiode is het warm en gezellig binnen! U geniet extra lang en warm onder de douche… maar uw haar geniet daar minder van. Verwen uw haar daarom met Dercos Voedende & Herstellende shampoo en conditioner zodat het extra zacht en glanzend is tijdens feestdagen!

CADEAUTIP #4 – Mineraal Maskers

Voor het ultieme relaxmomentje tijdens de feestdagen!

Even ontsnappen van alle stress en drukte tijdens de feestmaand? Neem een momentje voor uzelf en verwen uw huid met de nieuwe Mineraal Maskers. De naam zegt het al, ze zijn allemaal verrijkt met de beste vulkanische mineralen voor uw huid. Gaat u voor het Verfrissend Masker, het Zuiverend Kleimasker of het Exfoliërend Masker? En wilt u weten hoe je alles uit uw masker haalt, lees hier meer!

CADEAUTIP #5 – Aqualia Nacht Spa

Laat iedere feestdag voelen alsof u net uit de spa komt rollen!

Vermoeiende feestdagen? Daar zie je bij u helemaal niets van! De Aqualia Nacht Spa geeft de gevoelige en vermoeide huid een perfecte hydratatie. En dat terwijl u lekker slaapt. U wordt wakker met een zichtbaar uitgeruste huid, van de ochtend tot ’s avonds laat. Zo verschijnt u stralend op ieder feestje! Lees hier hoe je de Nacht Spa gebruikt.

CADEAUTIP #6 – Ideal Body Gouden Olie

Geeft u een glamouruitstraling tijdens de feestdagen!

Wilt u een stralende look tijdens de feestdagen? Gebruik dan de Ideal Body gouden olie! De droge parelmoerolie hydrateert, egaliseert en verzacht de droge huid. Bovendien geeft het u een stralende glamour look! Wilt u meer tips en trucs voor een glamour uitstraling tijdens de feestdagen? Klik dan hier!

Vichy wenst u een hele gezonde, ontspannen en stralende decembermaand!

De redactie

De oplossing van Vichy

Meest gelezen

go to top