NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Micellaire reinigingslotion 3-in-1 - Vichy Pureté Thermale

PURETE THERMALE

Micellaire reinigingslotion 3-in-1

Make-upverwijdering - Gevoelige huid

4.56 Beoordelingen  |  Geef uw mening

Een micellaire reinigingslotion met drievoudige werking die rekening houdt met de gevoelige huid.
Voor vrouwen met een gevoelige huid. Geschikt voor gevoelige ogen.

Meer weten

Bekijk de verkooppuntenIs dit product geschikt voor mij?

Reinigt, verwijdert make-up en kalmeert, in één handeling  +

Effectieve werking

De micellaire technologie maakt het mogelijk om als een magneet onzuiverheden op te nemen, om de gevoelige huid optimaal te reinigen en make-up te verwijderen, zonder te hoeven wrijven of af te spoelen. Gevoelige huid is op milde wijze gereinigd en perfect schoon zonder onprettig of trekkerig aan te voelen.

De hypoallergene, niet-comedogene formule is dermatologisch en oftalmologisch getest.
Geschikt voor gevoelige ogen en huid, met een fysiologische pH-waarde.
Verrijkt met kalmerend
en regenerend t
hermaal bronwater van Vichy.

Zelfevaluatie bij 50 vrouwen: 75% vindt dat het product vanaf het eerste gebruik gevoel van irritaties vermindert.

Huidtolerantie

De textuur, die rekening houdt met gevoelige huid, verwijdert onzuiverheden en restjes make-up op milde wijze. Deze verzorging, die niet wordt afgespoeld met water, beperkt het wrijven, voor een zachte make-upverwijdering.

Plezier

Aanbrengen met een wattenschijfje op het gezicht en de ogen.
Niet afspoelen.

rating : 5/5

“Heel goed product , als make-up reiniger of als gewone huidreiniger om je huid zuiver te houden.Voelt heel fris en beademend aan.”

rating : 5/5

“Ik heb dit product een aantal jaar geleden leren kennen en ik sindsdien ben er fan van. Ik heb een vette huid en deze lotion houdt mijn huid vrij van onzuiverheden. Top Product!”

Bekijk alle meningen

Advies van de experts+

Video's, tips en adviezen van experts

UW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van uw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker en directrice Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER PURETE THERMALE Micellaire reinigingslotion 3-in-1.

rating : 5/5

“Heel goed product , als make-up reiniger of als gewone huidreiniger om je huid zuiver te houden.Voelt heel fris en beademend aan.”

rating : 5/5

“Ik heb dit product een aantal jaar geleden leren kennen en ik sindsdien ben er fan van. Ik heb een vette huid en deze lotion houdt mijn huid vrij van onzuiverheden. Top Product!”

rating : 4/5

“De eerste Micellaire lotion die ik echt goed vind. Ik vind het nog steeds raar om één enkel product te gebruiken voor de reiniging van het gelaat. Daarom gebruik ik 's avonds toch nog een reinigingsmelk en 's morgens enkel het micellaire water.”

rating : 4/5

“Onlangs won ik een flesje van dit product van Vichy. Eerst was ik een beetje wantrouwig... een product dat er uitziet als een gewone lotion maar toch alle onzuiverheden en make-up kan verwijderen ? Maar na een aantal dagen dit product te gebruiken, ben ik van mening dat het zéker en vast z'n werk doet. 's Avonds gebruik ik nog steeds mijn ouwe getrouwe merk (van een concurrent...), maar 's morgens na de douche, reinig en verfris ik mijn gezicht met dit micellair water ! MIjn huid voelt helemaal fris en zacht aan en helemaal niet trekkerig zoals bij een gewone lotion. Dit product zal ik ook zeker meenemen op weekend of vakantie. Zoveel handiger omdat je met één product zowel je gezicht als je ogen reinigt en geen extra lotion meer nodig hebt. Op mijn blog http://thegoodthefabandthelovely.com/2015/08/31/beauty-vichy-purete-thermale-micellar-lotion/ kan je de volledige review van dit product nalezen ! Groetjes, Kathleen”

rating : 4/5

“Te moe om 's avonds nog je gezicht te reinigen? Deze Micellaire reinigingslotion is de uitkomst! Super snel je gezicht schoon én je (oog)make-up goed verwijderd! Nadeel vond ik alleen dat mijn gezicht lang 'vochtig'aanvoelde en dat ik er in het begin wat puistjes van kreeg. Deze trokken gelukkig wel weer weg. Verder een fijn en snel product en je doet er erg lang mee.”

rating : 5/5

“Dit is de beste lotion die er is! Gebruik het al jaren en verwijdert snel make-up. Ook fijn voor mijn gevoelige huid.”

Geef uw mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant+