NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Milde scrubcrème - Nutriextra - Vichy

NUTRIEXTRA

Scrubcrème

- Droge tot zeer droge huid

Geef uw mening

Milde scrubcrème, om de huid weer glad te maken, alsof zij nieuw is.
Voor vrouwen met een droge en gevoelige huid, die weer een gladde en zijdezachte huid willen.

Meer weten

Bekijk de verkooppunten

Egaliseert en scrubt de ruwe plekjes van de droge tot zeer droge huid op milde wijze weg  +

Effectieve werking

De unieke zeepvrije formule combineert de zachtheid van een fijne mousse met de exfoliërende werking van de macro- en microbolletjes.          
De macrobolletjes "gummen" de oneffenheden weg zonder de huid aan te tasten, en de fijnere microbolletjes maken de huidstructuur op milde wijze glad.          
Na het eerste gebruik is uw huid gladder en gesatineerd, en als nieuw. De Scrubcreme bereidt de huid ook voor om intensief gevoed te worden.

De hypoallergene zeepvrije formule, respecteert de huid, zelfs de gevoelige.

Huidtolerantie

Ontwikkelt op zeepbasis om een dunne schuimlaag te realiseren. De textuur is prettig en snel aan te brengen. Is makkelijk af te spoelen en maakt de huid direct zacht, gladder en subliem.

Plezier

Voor een optimaal gladde en zijdezachte huid, gebruikt u de scrubcreme  2 keer per week onder de douche, als aanvulling op uw gebruikelijke douchegel. Spoel goed af.

ZIJ PRATEN EROVER+

Laat als eerste een beoordeling achter over NUTRIEXTRA Scrubcrème