NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Lichaamsverzorging

Goed voelen in uw lichaam, heeft geen prijs.

Ontdek de doeltreffendheid en het plezier van de verzorgingen van Vichy voor een gevoede en comfortabele huid. Getest op 100% gevoelige huid.

Silhouette

DESTOCK+

Naast verzorgingsproducten ondersteuning door experts voor elk figuur.

Hypoallergene formules boordevol toonaangevende actieve werkstoffen, in combinatie met adviezen van zeer deskundige experts (sportarts, voedingsdeskundige en gynaecoloog), om plaatselijk contouren duurzaam te laten verbeteren, putjes gladder te strijken en striae te laten vervagen.

Wilt u daarnaast ook uw huid hydrateren en voeden? Bekijk dan eens de productlijn van Ideal Body, speciaal ontwikkeld om vrouwen een ideale huid te geven: stevig, glad en gelijkmatig.

Lichaamsverzorging

NUTRIEXTRA+

Lichaamsverzorging met aanvullende voedingsstoffen voor de droge huid.

Een grote hoeveelheid voedende bestanddelen, die diep in de opperhuid werken waardoor het eens in de 2 dagen hoeft te worden aangebracht. Zelfs voor gevoelige huid.

Lichaamsverzorging

ONTHARINGSPRODUCTEN+

Bijzonder tolerante ontharing voor gevoelige huid.

Met kalmerend en versterkend Thermaal bronwater van Vichy en zoete-amandelolie. Voor een schone, zachte huid.

Lichaamsverzorging

PODEXINE+

Podologische effectiviteit en snelle werking voor direct mooiere voeten.

Niet vette texturen die snel door de huid worden opgenomen. Ontwikkeld en getest op gevoelige voeten in samenwerking met voetexperts.

Wilt u behalve uw voeten ook de rest van uw lichaam verzorgen? Bekijk dan eens de productlijn van Ideal Body, speciaal ontwikkeld om vrouwen een stevige, gladde en gelijkmatige huid te geven.

Lichaamsverzorging

IDEAL BODY+

Vichy geeft lichaamsverzorging een nieuwe dimensie.

Om vrouwen een ideale huid te geven: stevig, glad en gelijkmatig.

Heeft u last van cellulite en striae, of wilt u graag wat afslanken? Bekijk dan eens de productlijn van Destock, met fomules die contouren plaatselijk duurzaam laten verbeteren, putjes gladder strijken en stiae laten vervagen.