NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
DYNAMISCH HYDRATATIE SERUM

AQUALIA THERMAL

DYNAMISCH HYDRATATIE SERUM

Serum - Serum

54 Beoordelingen  |  Geef uw mening

De eerste dynamische hydraterende verzorging van Vichy die de vochtcirculatie in alle gezichtszones stimuleert. Resultaat: hydratatie tot 24u, gladde droogtelijntjes en een frisse uitstraling gedurende de hele dag.
Vrouwen tussen de 20 en 60 jaar met een vochtarme huid die een langdurige, effectieve hydratatie willen. Geschikt voor alle huidtypen.

Meer weten

Bekijk de verkooppuntenIs dit product geschikt voor mij?

THERMAAL BRONWATER VAN VICHY IN EEN CONCENTRATIE VAN 10% IN COMBINATIE MET 3 ENERGIEGEVENDE SUIKERS [HYALURONZUUR + AQUABIORYL + Λ-CARRAGENA] STIMULEREN EN BEVORDEREN DE VOCHTCIRCULATIE IN DE CELLEN VAN HET GEZICHT EN MAKEN HET ZO MOGELIJK DAT ELKE ZONE VAN HET GEZICHT OPTIMAAL WORDT GEHYDRATEERD.  +

Effectieve werking

Het Thermaal Bronwater van Vichy dat bekend staat om zijn herstellende en kalmerende eigenschappen, heeft ook nog een andere werking: het verbetert de vochtcirculatie tussen de huidcellen waardoor vochtbindende werkstoffen zoals hyaluronzuur en Aquabioryl optimaal naar alle zones van het gezicht kunnen circuleren. De actieve werkstof λ-Carragena zorgt voor een langdurige hydratatie, door de huidbarrière te herstellen.

Getest op gevoelige huid onder toezicht van dermatologen. Hypoallergeen. Zonder parabenen.

De hele dag een fris gevoel:
- langdurige hydratatie
- de teint is stralend
- droogtelijntjes zijn gladgestreken

Huidtolerantie

Een frisse texuur die licht aanvoelt op de huid.

Plezier

Voor een nog effectievere werking wordt het serum ’s morgens en ’s avonds, voorafgaand aan de verzorging, op een droge en perfect gereinigde huid aangebracht.

rating : 5/5

“Ik gebruik inmiddels een paar weken dit heerlijke serum. Kwaliteit, en smeert zuinig, geurt luxe en mijn huid voelt soepel. Kortom, een aanrader!”

rating : 5/5

“Een fantasich product voor de vochtarme huid. Het ruikt lekker, trekt snel in, plakt niet, laat de huid stralen, erg makkelijk in gebruik.”

Bekijk alle meningen

Advies van de experts+

Video's, tips en adviezen van experts

UW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van uw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker en directrice Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER AQUALIA THERMAL DYNAMISCH HYDRATATIE SERUM.

rating : 5/5

“Ik gebruik inmiddels een paar weken dit heerlijke serum. Kwaliteit, en smeert zuinig, geurt luxe en mijn huid voelt soepel. Kortom, een aanrader!”

rating : 5/5

“Een fantasich product voor de vochtarme huid. Het ruikt lekker, trekt snel in, plakt niet, laat de huid stralen, erg makkelijk in gebruik.”

rating : 4/5

“Het product trekt onmiddellijk in de huid en zorgt ervoor dat mijn huid niet trekkerig is. Droogtelijntjes zijn verleden tijd! Het pompje is heel gebruiksvriendelijk!”

rating : 5/5

“smeert heel makkelijk uit ruikt lekker en voelt niet vettig aan.”

Geef uw mening