NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Nutri Réparateur Voedend en Herstellend Masker

DERCOS

Nutri Réparateur Voedend en Herstellend Masker

- Droog haar

Geef uw mening

Voedingskuur voor het haar. Intensief herstellend haarmasker, verrijkt met 4 verschillende cosmetische bestanddelen voor optimale voeding van het haar.
Voor mannen en vrouwen met droog, beschadigd en breekbaar haar, dat is blootgesteld aan diverse schadelijke invloeden zoals brushings, wassen, drogen en herhaaldelijke chemische behandelingen, en die hun haarvezel willen voeden en herstellen.

Meer weten

Bekijk de verkooppunten

Voedt en herstelt vanuit de vezel, versterkt het gladmakende effect en helpt het haar te ontwarren.  +

Effectieve werking

Voor het eerst een DUBBEL CONCENTRAAT van VOEDING & HERSTEL binnen de hoogste tolerantietexturen voor de GEVOELIGE HOOFDHUID 1)De HERSTELLENDE KRACHT van het Keratine-Complex vervangt de verdwenen keratine. Deze cocktail van belangrijke moleculen brengt een laagje om de cuticula aan, om de openingen in het haar op te vullen. Herstelt het haaroppervlak en maakt de binnenkant van de haarvezel beter bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 2) De VOEDINGSSTOFFEN VAN 3 PLANTAARDIGE OLIËN, DIE ZIJN GESELECTEERD VANWEGE HUN UITZONDERLIJKE RIJKDOM AAN OMEGA 3, 6 & 9 maken droog haar weer sterk. Deze natuurlijke oliën van zoete amandel, rozenbottel en saffloer maken het haar gladder en zorgen voor hydratatie diep binnenin de haarvezel.
Verrijkt met UV-filters voor een optimale bescherming en glans voor haar dat chemisch behandeld is.

Zonder parabenen
Zonder kleurstoffen
Hypoallergeen
Bevat weinig siliconen geschikt voor gevoelige huid

Reconstrueert het haar zowel aan het oppervlak als diep binnenin, in 10 behandelingen. Beschadigd haar wordt weer net zo gezond als natuurlijk haar*, en wordt soepel, stralend en stressbestendig. Langdurige werking, tot wel 10 wasbeurten. *Shampoo + masker

Huidtolerantie

Deze smeuïge en rijke textuur is heerlijk voor haar dat het zwaar te verduren heeft gehad. Direct resultaat: het haar voelt zijdezacht aan en ziet er stralend uit.

Plezier

Neem, na het uitspoelen van de Nutri-reparateur Voedende en Herstellende Shampoo en het drogen van het haar, een ruime hoeveelheid van het masker. Breng het aan op het haar, maar vermijd daarbij de haarwortels. Masseer het naar de punten toe in het haar, zodat het volledig kan intrekken. Ontwar het haar met een grove kam en doe het in een knot. Laat het masker enkele minuten intrekken en spoel het zorgvuldig uit.

Advies van de experts+

Video's, tips en adviezen van experts

ZIJ PRATEN EROVER+

Laat als eerste een beoordeling achter over DERCOS Nutri Réparateur Voedend en Herstellend Masker

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant+