OK

OKCancel

DERCOS

Mooi haar begint met een gezonde hoofdhuid.

Wij geloven al 50 jaar in het belang van een gezonde hoofdhuid voor gezond, mooi haar. Wij gebruiken actieve ingrediënten erkend door dermatologen en evalueren onze efficiëntie klinisch en instrumenteel. Onze haarverzorgingsproducten worden getest onder dermatologisch toezicht. Onze sensoriële texturen bevorderen een regelmatig gebruik.

vichy mag

 • Tips voor dikker haar: hoe kunt dikker haar krijgen?

  Dikker haar, hoe verkrijgt u dat? Sommigen dromen al hun hele leven van een volle bos haar. Anderen verlangen terug naar de tijd waarin hun haarbos alle aandacht opeisten. Zowel mannen als vrouwen hebben last van haarverlies en dun haar. Maar hoe kunt u dikker haar krijgen? In dit artikel leest u wat voor soort haar u heeft en hoe u ervoor kunt zorgen dat u dikker haar krijgt.

 • Gezond haar dankzij een gezonde hoofdhuid

  Heeft u last van een gevoelige hoofdhuid? Dan is het cruciaal om gepaste haarverzorgingsproducten te kiezen om een oncomfortabel gevoel van een gevoelige huid te voorkomen. In dit artikel komt u te weten waarom het zo belangrijk is om goed te zorgen voor de hoofdhuid om gezond uitziend haar te krijgen.

 • Shampoo en gekleurd haar: wat te doen?

  Lees in dit artikel hoe Vichy Dercos’ ultra-kalmerende shampoo helpt om gekleurd haar te versterken terwijl het een gevoelige hoofdhuid verzorgt.

 • Haaruitval bestrijden met deze 5 tips

  Vindt u meer haar in uw haarborstel terug dan normaal? Raak niet in paniek, maar lees onze tips om de strijd met haarverlies aan te gaan!