NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

Deze website is momenteel in onderhoud.
Sommige functies zijn niet beschikbaar.
Al deze functies zullen binnenkort opnieuw beschikbaar zijn.

Deze website is momenteel in onderhoud.

Sommige functies zijn niet beschikbaar.
Al deze functies zullen binnenkort opnieuw beschikbaar zijn.

  • Français
  • research
  • Points de vente

IDEAL SKIN BLOG

Foundations

Welke foundation past bij u?

Wilt u een mooie, natuurlijke uitstraling? Dan is de herfst het moment om uw huidige foundation eens kritisch te bekijken. Deze vragen en antwoorden helpen u in de zoektocht naar een passende foundation.

Past de kleur nog bij u?

De zonovergoten dagen van afgelopen zomer zorgen dikwijls voor een mooie, getinte huid. Het is daarom verstandig om uw huidige foundation te vergelijken met uw zomerse tintje om er zeker van te zijn dat deze niet te licht is en dus een onnatuurlijk resultaat geeft. Andersom is het ook belangrijk om dit in de wintermaanden nogmaals te vergelijken.

Welk huidtype heeft u?

Heeft u een droog, normaal of vet huidtype? Dit heeft namelijk invloed op de keuze voor een foundation. Zo heeft een vet huidtype meer behoefte aan een matterende foundation om glimmen tegen te gaan, zoals Normaderm Teint van Vichy. Bij een droge huid is het prettiger om een rijkere variant van een foundation te gebruiken, zoals Teint Ideal Crème.

Hoe dekkend wilt u het hebben?

Foundations zijn er in verschillende texturen waarbij de één meer dekkend is dan de ander. Heeft u behoefte aan een natuurlijke, lichte dekking? Kies dan voor een lichte foundation zoals Teint Idéal of voor een BB crème zoals die van Idéalia. Wilt u graag een foundation die dekkend is, maar ook een natuurlijk resultaat geeft? Kies dan voor Dermablend.

Dit moet u zien! Ontdek welke geheimen zij bedekken met foundation?

Is uw routine wel compleet?

Zorg ervoor dat u uw huid ’s avonds goed reinigt om alle foundation en vuil weg te halen. Kies voor een milde, zeepvrije reiniging die u dagelijks kunt gebruiken. Heeft u een droge huid? Kies dan voor een reiniging zonder water. Het klinkt gek, maar water kan de conditie van een droge huid verergeren. Het onttrekt namelijk vocht aan de huid. Heeft u juist een vette huid, kies dan voor een reiniging die speciaal voor de vette huid is ontwikkeld.

Wilt u het gehele assortiment van Vichy Foundations bekijken, klik dan hier >

DE OPLOSSING VAN VICHY