NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

IDEAL SKIN BLOG

Anti-huidveroudering

Teaser: Wat doet uw huid 's nachts?

Idéalia Skin Sleep, het zichtbare effect van een goede nachtrust op je huid

Tijdens de slaap herstelt u en herstelt uw huid. Wat gebeurt er als u niet genoeg slaapt? Ontdek het in dit filmpje!

De oorzaak van een vermoeid uitziende huid

Een verstoring van de diepe slaap. De diepe slaap is essentieel voor een mooie huid in de ochtend. Tijdens de diepe slaapperiode bereiken verschillende huid-herstelmechanismes hun optimale activiteit. Bij een gebrek aan slaap, een onregelmatige nachtrust of een verstoring van de biologische klok, doordat u bijvoorbeeld nachtdiensten werkt, kan dit proces verstoord worden. Dit heeft dan ook zijn weerslag op uw huid.

De oplossing van Vichy

De Idéalia Skin Sleep nachtcrème is de eerste combinatie van Vichy die in staat is om de diepe slaapmechanismes van de huid te stimuleren, zelfs bij een slechte nachtrust. Idéalia Skin Sleep nachtcrème, met het zichtbare effect van een goede nachtrust op de huid.

Het resultaat?

Vanaf de eerste ochtend een veerkrachtige huid, een frisse teint en uitgeruste gelaatstrekken. Zo begint u stralend aan uw dag! 

Wilt u meer weten over het belang van slaap voor uw huid? Bekijk hier de video.

DE OPLOSSING VAN VICHY