NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

IDEAL SKIN BLOG

Silhouette

Video: Slaapstoornissen, gevolgen voor het gewicht

Met

François DuforezFrançois DuforezSportarts en slaapspecialist

Slaapstoornissen: gevolgen voor het gewicht

Welke invloed hebben slaapstoornissen op gewichtstoename? Ontdek de gevolgen van slaaptekort op uw lichaamsgewicht en vind afslankproducten van Vichy. Bekijk de video hierboven.

Over François Duforez, sportarts en slaapspecialist:
Als specialist inzake het menselijk presteren in extreme sporten leidt François Duforez tal van biomedische onderzoeksprojecten in de Formule 1 en de zeilwereld. In 2007 richtte hij het European Sleep Center op, dat onderzoek naar slaap- en concentratiestoornissen verricht ten behoeve van het grote publiek, de bedrijfswereld en professionele sporters.

De verzorgingsproducten van de Destock-lijn van Vichy zitten boordevol formules die plaatselijk contouren duurzaam verbeteren, putjes gladder strijken en striae laten vervagen. Wilt u meer weten over deze producten? Ga dan naar de Destock-productpagina.

François DuforezFrançois DuforezSportarts en slaapspecialist

DE OPLOSSING VAN VICHY