NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

IDEAL SKIN BLOG

Anti-huidveroudering

Tip voor een frisse en stralende blik, ook bij minder slaap
Idéalia Skin Sleep is een nachtverzorging van Vichy die zorgt voor een frisse en stralende blik, ook bij een slechte nachtrust.

Idéalia Skin Sleep is een nachtverzorging van Vichy die zorgt voor een frisse en stralende blik, ook bij een slechte nachtrust.

De zomertijd is alweer even geleden ingegaan. De klok is een uur vooruitgezet en daardoor slaap je een uur korter dan in de winter. Het uur dat je in de zomertijd minder slaapt heeft, zeker in het begin, effect op je gezondheid. Ben je een avondmens? Dan is de kans groot dat je in de eerste weken moeite had met de overgang van de winter- naar de zomertijd. Je gaat later naar bed en bent in de ochtend minder uitgeslapen en minder geconcenteerd.

Niet alleen de overgang van de wintertijd naar de zomertijd, maar ook het feit dat het in de zomermaanden langer licht blijft heeft effect op je nachtrust. Je hebt namelijk niet zo snel het gevoel dat je moet gaan slapen, ondanks dat je de volgende ochtend weer vroeg door de wekker gewekt wordt. Je hebt meer zin om ’s avonds nog even met vriendinnen op het terras te zitten of om lekker in de tuin een tijdschrift te lezen. Zeker tijdens die zeldzame zwoele zomeravonden verlies je al snel de tijd uit het oog.

Slecht geslapen? Idéalia Skin Sleep van Vichy is de oplossing!

Ben je te laat naar bed gegaan en wil je ondanks minder slaap met een frisse en stralende blik je dag beginnen? Daar heeft Vichy een oplossing voor gevonden, namelijk Idéalia Skin Sleep! Deze nachtcrème is een ideale verzorging die het zichtbare effect van een goede nachtrust op je huid geeft, ongeacht je leeftijd, huidtype of huidtint. Zelfs als je slecht geslapen hebt is de huidkwaliteit verbeterd, zijn de gelaatstrekken als uitgerust en is de teint fris. Ideaal dus in de zomermaanden als je net wat langer op het terras wilt genieten!

Wil je meer weten over hoe je voor een frisse en veerkrachtige huid zorgt bij een slechte nachtrust? Bekijk dan deze video!

DE OPLOSSING VAN VICHY