NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

IDEAL SKIN BLOG

Anti-huidveroudering

Rijpere huid:
recepten voor een mooie huid

Met

AnneAnneBlogster
Papilles et Pupilles

Pak huidveroudering aan, voed de huid van binnenuit: Zalm met anijszaad en roze peperbessen, veldsla met clementines, avocado en hazelnoten

Voor 2 personen:

  • 2 stukken zalm van elk 100g
  • 1 citroen
  • 10 roze peperbessen
  • 1/2 dessertlepel gestampte of gemalen anijszaad
  • 1 mespuntje zout
  • 2 weckpotjes (inhoud 200ml )

Voor de salade:

  • 4 handjes veldsla
  • clementine
  • avocado
  • 10 hazelnoten

Voor de dressing:

  • 1 mespuntje zout
  • 1 beetje peper
  • 1 grote eetlepel balsamicoazijn
  • 3 eetlepels koolzaadolie

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd elk stuk zalm in tweeën. Verwijder eventuele graatjes. Leg 2 stukken zalm in 1 weckpotje, over elkaar heen. Strooi er wat zout en de helft van de gecrushte roze peperbessen overheen. Leg er een schijfje citroen op en strooi er een mespuntje gestampt of gemalen anijszaad overheen.Doe dit bij beide weckpotjes. Doe de potjes dicht. Sluit ze niet hermetisch af, maar klap ze alleen dicht om de vis af te dekken en zet ze 18 à 20 minuten in de oven (afhankelijk van de dikte van de zalm). Maak intussen de sladressing: Doe in een schaaltje zout, peper, 1 eetlepel balsamicoazijn en 3 eetlepels koolzaadolie en meng dit door elkaar. Hak de hazelnoten in stukjes. Was en droog de sla. Verwijder de schil en de pit van de avocado, snijd hem in stukjes en bedruppel de stukjes met citroensap om te voorkomen dat de avocado bruin wordt. Pel het mandarijntje. Haal de partjes los en verwijder de witte draadjes zoveel mogelijk. Giet vlak voor het serveren de gemaakte dressing over de salade.

Haal de zalm uit de oven:

Eet smakelijk !

DE OPLOSSING VAN VICHY