NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

IDEAL SKIN BLOG

Zonbescherming

Lang leve de lente
Vichy's huidtips voor de lente

Zo langzaam aan beginnen onze hartjes sneller te kloppen bij het zien van de eerste zonnestraaltjes. Halen we de korte rokjes weer tevoorschijn en updaten we onze kast tot summerproof? Drie gouden tips voor een fabulous start van het heerlijkste seizoen van het jaar: LENTE!

Scrub het weg!

Voordat we met ons hele lijf kunnen genieten van een flinke dosis vitamine D for free, dient eerst ons winterbeschermlaagje verwijderd te zijn. Een zachte scrub voor je lichaam doet wonderen en maakt de huid tevens klaar voor de lichaamsverzorging, zodat deze optimaal kan worden opgenomen door de huid.

Beschermen doet wonderen

Ook al hangt de zon laag, elk zonnestraaltje kan voor vroegtijdige huidveroudering en zelfs verbranding zorgen. Juist dat eerste voorjaarszonnetje kan behoorlijk heftig zijn voor je nog-niet-aan-de-zon-gewende huid. Bescherm je huid dus juist in het voorjaar met een iets hogere factor zonnebrand dan je normaal zou doen, zo raakt je huid op een milde manier gewend aan de zon, en het zorgt er tevens voor dat je hoogzomer minder snel verbrandt.

Bruin zonder zon

Naast een goede bescherming van je huid kun je je nog lichte teint een beetje verbloemen met een zelfbruiner. Let wel op dat deze producten in de zon moeten worden aangevuld met een goede UV-beschermer. Het beste is om een zelfbruiner na het scrubben aan te brengen zodat deze goed wordt opgenomen en niet in de dode huidschubben blijft zitten, want dit geeft vlekken. Nog makkelijker is een zonbeschermingsproduct die de huid net als een foundation egaliseert en de optimale bescherming biedt.

Ontdek de lente-tips van Vichy

De lente staat voor de deur! De hoogste tijd om grondig aan de slag te gaan en je lichaam en huid klaar te maken voor de zomer. Benieuwd naar de lente-tips van Vichy? 

Lees er alles over in dit eZINE!