NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

IDEAL SKIN BLOG

Hydratatie

Heeft u weinig tijd of wilt u gewoon een verzorgingskuurtje helemaal op maat van uw huid, dan is de multi-masking trend echt iets voor u. Leer hier hoe u maximaal voordeel uit uw gezichtsmaskers haalt.

De nieuwste beautytrend, “multi-masking”, biedt een oplossing voor een huid met uiteenlopende behoeften. Met deze tips en productaanbevelingen geeft u uzelf een gepersonaliseerde gezichtsverzorging, gewoon bij u thuis.

Nooit gehoord van multi-masking?

De nieuwste trend in huidverzorging is verschillende maskers aanbrengen op de zones van uw gezicht waar ze nodig zijn, voor een heuse verzorging op maat! Zo kunt u door te multi-masken tegelijk uw poriën reinigen plus uw huid een milde scrub én een dosis hydratatie bezorgen! Breng uw maskers gewoon aan op een gereinigde huid, laat ze 5 minuten inwerken, spoel af met warm water en bewonder de resultaten.

Klaar om te multi-masken? Eerste stap: verwijder uw make-up en reinig uw huid. Tweede stap: mix en match uw maskers. Hieronder enkele van onze favoriete combinaties…

Maskercombinaties voor een mooie huid

Droge wangen, vette T-zone = blauw + grijs masker
Een gevoelige huid heeft vaak droge plekjes onder de ogen, op de jukbeenderen en naar de kin toe, terwijl op de T-zone regelmatig onzuiverheden opduiken. Om de gedehydrateerde huid te voeden en te verwennen, brengt u van de wangen tot aan de kaaklijn het Hydraterend Mineraal Masker van Vichy aan. Deze lichte, frisse vochtinbrenger geeft een stralende teint en hydrateert de huid om fijne lijntjes en een doffe uitstraling te helpen voorkomen.

Laat dit masker zitten en breng ondertussen enkele likjes Poriezuiverend Kleimasker aan op uw kin, neus en voorhoofd om verstopte poriën vrij te maken. Om het masker beter te laten inwerken, gaat u er met uw vingertoppen op drukken en het naar buiten toe uitspreiden. Laat het Poriezuiverend Kleimasker 5 minuten zitten. Men denkt vaak dat het masker pas uitgewerkt is als de klei droog is, maar dit betekent alleen dat de huid eronder ook uitgedroogd is, dus 5 minuten is echt voldoende. Verwijder het masker zachtjes met een sponsje of een vochtig wattenschijfje. Het Hydraterend Mineraal Masker mag gewoon op uw huid blijven, tenzij u het liever afspoelt.

Doffe huid met mee-eters = roze + grijs masker
Geef uw huid een opkikkertje door het Exfoliërend Masker, dat bedoeld is voor een ongelijkmatige, vermoeid uitziende huid, aan te brengen op uw wangen en voorhoofd. Breng het masker aan met lichte cirkelvormige bewegingen voor een zachte, huidstimulerende scrub.

Breng aanvullend Poriezuiverend Kleimasker aan op uw neus en kin. Dit masker is samengesteld met twee soorten witte klei om de poriën te zuiveren en onzuiverheden te elimineren zonder uw huid uit te drogen.


Doffe en gevoelige huid = roze + blauw masker
Wilt u uw huid graag scrubben maar bent u bang voor het effect ervan op uw gevoelige huid, gebruik dan het Exfoliërend Masker van Vichy, een milde peeling voor thuisgebruik. Een uiterst efficiënte concentratie AHA-zuur en vulkanische puimsteen zorgen voor een huidvriendelijke, dubbele peeling.

Rond af met het Hydraterend Mineraal Masker om de huid tot rust te brengen, te hydrateren en te voorzien van mineralen bekend om hun huidversterkende werking.DE OPLOSSING VAN VICHY