NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

IDEAL SKIN BLOG

Anti-huidveroudering

Een ideale huid voor elke vrouw:
droom of werkelijkheid?

Met

Roland BazinWetenschappelijk specialist

In de spiegel kijken we met z’n allen kritisch naar ons eigen gezicht, speuren we naar de kleinste details en dromen we ervan om er jaren jonger uit te zien! Naast rimpels en fijne lijntjes speelt de huidkwaliteit een belangrijke rol bij de perceptie van anderen over onze leeftijd.
'De ideale huid' door Roland Bazin, wetenschappelijk specialist.

Wat is een ideale huid?

Daar zijn vele antwoorden op en elke vrouw heeft haar eigen definitie! Onze beoordelingscriteria zijn zeer persoonlijk en kunnen worden beïnvloed door onze leeftijd, afkomst en cultuur, en zelfs door trends op het gebied van schoonheid. Voor Roland Bazin heeft de ideale huid een gelijkmatige textuur en een microreliëfstructuur als van een babyhuidje, dus zonder zichtbare poriën. De ideale huid vertoont ook geen vlekken of haarvaatjes en heeft een stralende en gelijkmatige teint.

Een verwachting die alle vrouwen gemeen hebben is de huidkwaliteit

“Hoe oud bent u?” Wie heeft hier nooit op geantwoord met de wedervraag: “Wat denk je?”  Volgens wetenschappelijk onderzoek van L’Oréal Research speelt de kwaliteit van onze huid een cruciale rol bij leeftijdsperceptie. Het is de grote gemene deler bij alle vrouwen om hun huidideaal te bereiken! Vrouwen met een smetteloze, perfecte huid worden 5 jaar jonger geschat… en tot wel 10 jaar jonger wanneer hun huid straalt!
Daarentegen zijn er ook factoren waardoor iemand juist ouder lijkt. Een huid die teveel te verduren heeft gehad (door vervuiling, roken etc.), of die niet gekoesterd en beschermd is tegen de zon, zal dikker zijn en er dof en treurig of getaand uitzien. Conclusie: rook minder, bescherm uw huid tegen UV-stralen en zorg dat uw huid dagelijks gehydrateerd wordt.

De eerste behandelingen voor directe resultaten

Verzorg uw huid dubbel zo goed door een crème aan te brengen die de huidkwaliteit verbetert en door dit te combineren met een eenvoudige gezichtsmassage, die direct effectief is. Breng de crème aan met opgaande strijkbewegingen. Neem uw gezicht in uw handpalmen. Knijp vervolgens licht en snel aan beide kanten in uw huid, van de kin naar de oren, en beweeg daarbij geleidelijk aan naar het voorhoofd toe. De bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor de huid weer gaat stralen. Bekijk de massage instructies.

DE OPLOSSING VAN VICHY