NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

IDEAL SKIN BLOG

Hydratatie

Om een gevoelige huid bestand te maken tegen agressieve omgevingsinvloeden zijn doeltreffende verzorgingsproducten nodig. Focus op Mineraliserend Thermaal Water van Vichy en zijn vele weldaden.

Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, een uitzonderlijke formule

In 1931 ontdekte Dr. Haller dat Vichy-water een uitzonderlijk helend effect had op huidwonden. 85 jaar later wordt het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy omwille van zijn weldaden en de kracht van zijn mineralen verwerkt in de schoonheidsproducten van Vichy. Tijdens zijn lange reis naar de diepere aardlagen in de Auvergne krijgt het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy een hoge concentratie aan mineralen en sporenelementen. Wanneer het terug aan de oppervlakte wordt gestuwd, blijven al zijn eigenschappen intact. Het wordt aan de bron gewonnen, puur en beschermd tegen vervuiling. Dit water, rijk aan 15 mineralen, blijkt essentieel voor een mooie huid.

Gecontroleerd water, perfect veilig voor de gevoelige huid

Het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy wordt aan de bron gewonnen, puur en beschermd tegen vervuiling. Het ondergaat tal van tests om zijn veiligheid en zuiverheid te garanderen. Mineraliserend Thermaal Water van Vichy is dan ook geschikt voor alle huidtypes, ook gevoelige. Veiligheid staat centraal bij alles wat Vichy doet, wat borg staat voor een optimale kwaliteit.Het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy wordt aan de bron gewonnen, puur en beschermd tegen vervuiling. Het ondergaat tal van tests om zijn veiligheid en zuiverheid te garanderen. Mineraliserend Thermaal Water van Vichy is dan ook geschikt voor alle huidtypes, ook gevoelige. Veiligheid staat centraal bij alles wat Vichy doet, wat borg staat voor een optimale kwaliteit.

Water met tal van werkingen voor een mooie huid

Een gevoelige huid moet tot rust worden gebracht. Mineraliserend Thermaal Water van Vichy speelt in op de behoeften van een gesensibiliseerde huid dank zij 3 eigenschappen. Zijn versterkend effect bezorgt een gevoelige huid meer weerstand. Zijn antioxiderende werking zorgt ervoor dat de huid zich beter kan verdedigen. En tot slot werkt Mineraliserend Thermaal Water van Vichy ook evenwichtsherstellend en regenererend.

Vichy Mineraliserend Water zit in al onze producten. Wilt u dit zelf ervaren? Shop dan nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek!

DE OPLOSSING VAN VICHY