NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

IDEAL SKIN BLOG

Anti-huidveroudering

Cosmetica met de gedroomde bestanddelen voor als het een korte nacht belooft te worden!
Tips van Vichy

Met

Pascale MoraPascale MoraDirectrice Wetenschappelijke Communicatie Vichy

Korte nachten? Slaap zacht met de nieuwste cosmetische innovatie voor een uitgeruste, stralende huid bij het ontwaken.

Wetenschappelijke ontdekking: het sleutelmoment!

De nacht is een intensief herstelmoment voor de huid. Alle herstelfuncties zijn dan actief: de celdifferentiatie wordt gestimuleerd, de barrièrefunctie van de huid wordt hersteld, de microcirculatie verloopt sneller en de natuurlijke huidafschilfering neemt toe. Terwijl we slapen, herstelt de huid zich dus en bereidt ze zich voor op een nieuwe dag.

Middernacht en nog wakker? Actieve bestanddelen komen te hulp!

Bij een tekort aan slaap kunnen de herstelmechanismen van de huid verstoord worden, met zichtbare gevolgen: een onzuivere teint, vermoeide gelaatstrekken en een verkreukelde oogcontour bij het ontwaken! De oplossing? Kiezen voor een product met een unieke combinatie van actieve bestanddelen die de zichtbare effecten van een herstellende nachtrust geven.

● LHA is een gepatenteerd bestanddeel dat zorgt voor een vollere, gladdere en egalere huid en een frisse, verkwikte teint bij het wakker worden.
● Glycyrrhizinezuur, afkomstig uit zoethout, wordt zowel in de Chinese als in de Westerse geneeskunde gebruikt om zijn kalmerende eigenschappen. Het geeft een zachte, vollere huid.
● Herstellende abrikozenpitolie versterkt de barrièrefunctie. Vitamine B3 kan door zijn ontstekingswerend effect roodheid van de huid tegengaan.
● Cafeïne werkt ontzwellend.

De innoverende formule krijgt extra effect dankzij een relaxerende aanbrengtechniek

● Stap 1: de verzorging aanbrengen met je handen als een schaaltje onder je kin. Laat daarna je vingers van je neusvleugels naar je slape toe glijden. Strijk het product dan uit naar je voorhoofd en masseer de slapen zachtjes met de vingertoppen met cirkelvormige bewegingen.De huid is zo gevoed en al een stuk meer ontspannen!
● Stap 2: Leg de handen plat op de slapen en laat ze boven de oren naar de hals en de sleutelbeenderen glijden. Sluit af met een lichte drukbeweging op de holten van de sleutelbeenderen om spanningen weg te nemen.

Een nieuw ritueel, getest en goed bevonden!

De doeltreffendheid van de innoverende nieuwe nachtcrème Skin Sleep uit het gamma Idéalia werd getest door 'slechte slapers'. Vrouwen dus met een druk leven dat weinig plaats laat voor een kwaliteitsvolle nachtrust. U kunt hierbij denken aan stewardessen, verpleegsters en jonge moeders met een acuut slaaptekort

Met welk resultaat?
Uit de resultaten* van deze studie met 'slechte slapers' blijkt het weldadige effect voor deze vrouwen:

  • 90% stelt vast dat haar huid beter gehydrateerd is.
  • 84% merkt dat haar huid soepeler is.
  • 84% verklaart dat haar huid behaaglijker aanvoelt.

*Zelfevaluatie door 51 vrouwen na 7 dagen. 

Wilt u meer tips voor een heerlijke nachtrust? Lees hier verder.

DE OPLOSSING VAN VICHY