NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

IDEAL SKIN BLOG

Zonbescherming

4 spelletjes voor kinderen:
Leer al spelenderwijs het belang van bescherming met zonnebrand!

Met

Anne PrunelChrystèle LimIllustratrice - Peintre

\\Vcenter\caidata\CAI\Vichy\Travail\Site\Visuels\SkinBlog\Medium

Alertheid is van essentieel belang  als het gaat om de bescherming van baby's en kinderen tegen de zon en UV-stralen. Leer uw kinderen hoe ze met de zon moeten omgaan en zich ertegen kunnen beschermen door de spelletjes van Chrystèle, illustratrice van kinderboeken en moeder van drie kinderen, mee te nemen op vakantie.

Spelenderwijs leren omgaan met de schadelijke effecten van de zon!

Het is zomer! Om daarvan te kunnen genieten, zijn we goed voorbereid: zonnebrand, zonnebril, T-shirt en hoedje gaan mee. En voor kinderen die zich amuseren in de schaduw tussen 12 en 16 uur, heeft Chrystèle een aantal pedagogische spelletjes bedacht om kinderen te leren zich te beschermen tegen de zon! Voor u om uit te printen en mee te nemen op vakantie, voor hen om mee te spelen!