NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

Deze website is momenteel in onderhoud.
Sommige functies zijn niet beschikbaar.
Al deze functies zullen binnenkort opnieuw beschikbaar zijn.

Deze website is momenteel in onderhoud.

Sommige functies zijn niet beschikbaar.
Al deze functies zullen binnenkort opnieuw beschikbaar zijn.

  • Français
  • research
  • Points de vente

IDEAL SKIN BLOG

100 dagen lang zullen 100 vrouwen Vichy uitproberen om hun ideale huid te bereiken

Iedere vrouw kan haar ideale huid bereiken. Vichy biedt 100 vrouwen de exclusieve kans om gedurende 100 dagen hun persoonlijk huidverzorgingsritueel te testen. Na het invullen van hun huiddiagnose, delen zij hun ervaringen over hun persoonlijke huidverzorging van Vichy.

Het Vichy gezichtsverzorgingsritueel

Ongeacht leeftijd, levensomstandigheden, de aard of de kleur van de huid, Vichy helpt om uw ideale huid te bereiken. Aan de hand van uw persoonlijke huiddiagnose ontdekt u welke Vichy producten passen bij uw persoonlijk huidverzorgingsritueel. 

1. Reiniging
Zachte en efficiënte gezichtsreiniging om alle invloeden van het dagelijks leven << zoals vervuiling, dode huid, talg etc. >> te verwijderen. 

2. Intensieve verbetering
Onze geconcentreerde formules stimuleren de dynamiek van uw huid voor een sterke en zichtbare verbetering. 

3. Dag- en nachtverzorging
Dagelijkse huidverzorging, de essentiële stap van het Vichy ritueel om uw huid te geven waar zij behoefte aan heeft (vocht, lipiden, voedingsstoffen, etc.).

Ervaringen van de deelneemsters

Anne Marie - Gistel
DAG 9 - Slecht geslapen vannacht, even de dagcrème gebruikt en ik voel me al veel beter => lees: huid voel licht aan. Merci Vichy.

Sonja - Antwerpen
DAG 18 - Ik straal, mijn man zegt altijd je hebt al een zomerkleurtje, maar mijn huid heeft gewoon een gezondere teint... Ik ben zo blij dat ik deze Vichy producten heb leren kennen!!!  

Nathalie - Loonbeek
DAG 28 - "Je ziet er zo goed uit" was het complimentje van de dag :-)  

Anny - Hasselt
DAG 41 - Mijn huid is beter gehydrateerd, voelt daardoor fijner en zachter aan. Het voelt beter aan nadat ik het heb aangebracht.

Benieuwd geworden naar de andere deelneemsters en hun ervaringen? Lees hier verder!

Ook uw ideale huid bereiken?

Benieuwd hoe u de ideale huid kan bereiken in 100 dagen? Vul de diagnose in en ontdek uw persoonlijk huidverzorgingritueel.

DE OPLOSSING VAN VICHY