NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Verzorging tegen oneffenheden

Acne is een verzamelnaam van aandoeningen. Van een puistje dat ontstaat doordat de porie verstopt raakt door overmatige talgproductie tot aan de ernstigere vormen van acne. De acnehuid komt zowel bij mannen en vrouwen als pubers voor. De oorzaak van acne is divers: hormonen en sterke bacteriegroei. Uit onderzoek is gebleken dat bij mensen met een acnehuid hun gedrag en emoties worden bepaald door de kwaliteit van hun huid. Gevoelens van onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen en zich onaantrekkelijk voelen, beïnvloeden de kwaliteit van leven op een negatieve manier. Doeltreffende verzorgingsproducten voor dit huidtype kunnen zorgen voor een sterkte verbetering van de kwaliteit van de huid en zo de levenskwaliteit positief beïnvloeden. Er zijn verschillende vormen van acnehuid waarbij sommige vormen zeer goed behandeld kunnen worden met dermocosmetica verzorgingsproducten. De ernstigere vormen van acne waarbij de dermatoloog de acne behandeltd met medicatie kunnen tevens gecombineerd worden met dermocosmeticsche producten.

Rode vlekjes, een teveel aan talg of huidirritatie: dat is allesbehalve fijn. Ontdek de producten van Vichy tegen imperfecties. Uw huid wordt met de dag gladder, schoner en het evenwicht wordt hersteld.

Tegen onzuiverheden

NORMADERM+

Expertoplossingen voor het behandelen van alle huidimperfecties.

Vervuiling, UV, stress, slechte gewoonten, hormonale schommelingen… kunnen opstoten van acne, onzuiverheden en een vette huid veroorzaken. Reinigen, behandelen en camoufleren: een compleet gamma van hoge cosmetische kwaliteit, om alle imperfecties zoals overmatige sebumproductie, puistjes, ontstekingen, littekens en zichtbare poriën te corrigeren.