NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Hydraterende lichaamsverzorging

Verzorg uw lichaam elke dag, met de Nutriextra producten van Vichy die beantwoorden aan de behoeften van uw huid. De lichaamsverzorgende producten van Nutriextra zijn speciaal ontwikkeld om uw huid, zelfs als die gevoelig is, te voeden, te hydrateren, te herstellen en te egaliseren. Bijzondere olie, opvullende fluide*?*, voedende crème, exfoliërende crème of zelfs voedende en herstellende handcrème zijn allemaal plezierige verzorgingsproducten die intensief werken.

Lichaamsverzorging

NUTRIEXTRA+

Lichaamsverzorging met aanvullende voedingsstoffen voor de droge huid.

Een grote hoeveelheid voedende bestanddelen, die diep in de opperhuid werken waardoor het eens in de 2 dagen hoeft te worden aangebracht. Zelfs voor gevoelige huid.

Lichaamsverzorging

IDEAL BODY+

Vichy geeft lichaamsverzorging een nieuwe dimensie.

Om vrouwen een ideale huid te geven: stevig, glad en gelijkmatig.

Heeft u last van cellulite en striae, of wilt u graag wat afslanken? Bekijk dan eens de productlijn van Destock, met fomules die contouren plaatselijk duurzaam laten verbeteren, putjes gladder strijken en stiae laten vervagen.