NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Concentraat tegen huidveroudering - Vichy Neovadiol Substitutief Complex

NEOVADIOL

Vichy Neovadiol Substitutief Complex - concentraat

Serum - Serum

Geef uw mening

Verrijk uw huid met jeugdigheid. Om de dichtheid, volumes en helderheid van de huid te verbeteren.
Voor vrouwen die de zichtbare invloed van de menopauze op de huid - afname van dichtheid, volume, frisheid en glans van de huid - willen beperken.

Meer weten

Bekijk de verkooppuntenIs dit product geschikt voor mij?

Na veel onderzoek en patenten heeft Vichy een formule ontwikkeld die de zichtbare huidveranderingen, die kunnen worden geconstateerd vanaf de menopauze, kan beïnvloeden.
Geïnspireerd door de goede invloed die het jeugdigheidsmolecuul 'DHEA' op de huid heeft, is er gekozen voor een complex van krachtige actieve bestanddelen die helpen inwerken op de markers die betrokken zijn bij de menopauze. De huid ziet er in vele opzichten zichtbaar jonger uit.
 +

Effectieve werking

Vichy heeft, na veel onderzoek en patenten, een ultieme formule geformuleerd en om de zichtbare huidtekenen, die worden ervaren vanaf de menopauze, te beïnvloeden. Geïnspireerd door de goede invloed die het jeugdigheidsmolecuul 'DHEA' op de huid heeft, is er gekozen voor een complex van krachtige actieve bestanddelen die helpen inwerken op de markers die betrokken zijn bij de menopauze. De huid ziet er in vele opzichten jonger uit. Dankzij de unieke formule van SUBSTITUTIEF COMPLEX, wordt de huid steviger, stralender en is optimaal gehydrateerd. De teint wordt stralender en gelijkmatiger en de huid heeft weer volume en vorm.

PRO-XYLANE
De dosering van dit door L’Oréal gepatenteerde biomimetische molecuul, is verhoogd naar 3%.Wat doet het? Pro-Xylane richt zich op maar liefst drie punten die meespelen bij een jeugdig uitziende huid: het collageen I en III voor stevigheid en huiddichtheid, de natuurlijke synthese van GAGs en de afname van huidvlekken. De huid wordt op diverse niveaus compacter, steviger en veerkrachtiger, rimpels worden gevuld en de teint wordt lichter en homogener.

HEPES
Hepes staat bekend om zijn exfoliërende werking. Het werkt in op de opperhuid en ondersteunt de stimulatie van natuurlijke huidafschilfering. Door de normalisatie van de exfoliatie wordt het celherstel bevorderd en verandert de aanblik van het huidoppervlak significant (ruwheid en schilferigheid worden effectief tegengegaan).

GLYCERINE
Glycerine is in staat om vocht vast te houden in de hoornlaag. Daarmee zorgt het voor de hydratie van de bovenste huidlagen.

HEDIONE
Deze werkstof, dat een derivaat is van jasmijnzuur, verhoogt de natuurlijke productie van de lipiden (huideigen vetten; de squalenen, triglyceriden en wassen) waar een tekort aan kan ontstaan vanaf de menopauze.
De huid wordt daardoor weer gladder en voelt weer prettig en soepel aan.

De hypoallergene formule is dermatologisch getest. De formule is verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy. Zonder parabenen.


Dichtheid en volumes*:

Na 4 uur:
> 25% meer veerkracht
> 13,6% meer stevigheid

Na 2 maanden**:
> De gezichtscontouren lijken geremodelleerd bij 69% van de vrouwen
> Gerevitaliseerde huid bij 90% van de vrouwen

* Instrumentele test, 40 vrouwen, na gebruik van het Concentraat.
** Zelfevaluatie, 51 vrouwen, na gebruik van het Concentraat.

Kleur en Textuur:
In 7 dagen:
> Een gehydrateerde huid voor 94% van de vrouwen*
> Een gevoede huid voor 96% van de vrouwen*
> Een stralende huid voor 73% van de vrouwen*
* Zelfevaluatie, 51 vrouwen, na gebruik van het Concentraat

Huidtolerantie

De textuur van Noovadiol SUBSTITUTIEF COMPLEX wordt verkregen dankzij Glycosérum-technologie.  Deze technologie is op basis van een geëmulgeerde gel met een hoog gehalte aan glycolen en Aquakeeps voor de zachtheid en is niet plakkerig. Aquakeeps zijn minuscule bolletjes, microsferen, van netvormige polyacrylaten. Het zijn polymeren die een grote hoeveelheid vocht kunnen absorberen wanneer zij in contact komen met de huid.
Het resultaat is zijdezacht en de huid voelt gehydrateerd en prettig aan.
Tot slot wordt de glans van de huid nog onthuld, dankzij de gecombineerde werking van de ladingen en de goudkleurige microparelmoeren in de formule.

Plezier

's Morgens gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele gezicht. Indien gewenst kan het ook twee keer per dag worden aangebracht; 's morgens en 's avonds.

Advies van de experts+

Video's, tips en adviezen van experts

UW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van uw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker en directrice Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

Laat als eerste een beoordeling achter over NEOVADIOL Vichy Neovadiol Substitutief Complex - concentraat

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant+