NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Gezichtsverzorging - Serum - Vichy Idealia

IDEALIA

Vichy Idealia Life Serum - gezichtsverzorging

Serum - Serum

411 Beoordelingen  |  Geef uw mening

Het 1ste 'life proof' serum van Vichy voor een opvallende verbetering van de huidkwaliteit.
Voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, huidtype en huidskleur.

Meer weten

Bekijk de verkooppuntenIs dit product geschikt voor mij?

Werking van alle aspecten van de huidkwaliteit die worden beïnvloed door de levensstijl: Kleur en effenheid, poriën en expressie van de gelaatstrekken.
 +

Effectieve werking

Een unieke combinatie van gepatenteerde ingrediënten [LR2412+LHA], om de invloed die uw leven heeft op alle kenmerken van uw huidkwaliteit, te corrigeren:
Het jasmijnzuurderivaat genaamd LR2412 is een anti-verouderingsmolecuul geïnspireerd op het herstelproces van natuurlijke jasmijn, dat reageert op schadelijke invloeden door herstellend zuur af te scheiden. De LR2412 versnelt de verbetering van de opperhuid en verbetert de vaardigheden van de huid om zichzelf te beschermen.
Voor het eerst is nu LR2412 gekoppeld aan LHA, een salicylzuurderivaat dat de celvernieuwing van de vermoeide huid stimuleert. Het maakt het ook mogelijk om pigment-onregelmatigheden te verminderen aan het huidoppervlak, dankzij het doelgerichte exfoliërende effect. Tot slot verbetert het ook nog de kwaliteit van de teint doordat het de lichtweerkaatsing op het huidoppervlak verhoogt.
Deze combinatie van werkstoffen heeft invloed op alle indicatoren van de huidkwaliteit. Het verbetert de huidstructuur door in te werken op de kenmerken van het huidoppervlak en het beïnvloed de kleur en glans. Tot slot heeft de combinatie LR2412+LHA ook invloed op de kenmerken van een veerkrachtige huid.

Voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige.
Hypoallergene formule, dermatologisch getest op gevoelige huid. Verrijkt met kalmerend en versterkend Thermaal Bronwater van Vichy.

Een opvallende verbetering van de huidkwaliteit:
- Frisse kleur
- Egale teint
- Uitgeruste gelaatstrekken
- Verfijnde poriën 

Doeltreffendheid klinisch bewezen, zelfs bij een huid die:
- Oververmoeid is
- Blootgesteld wordt aan luchtvervuiling en roken
- Teveel is blootgesteld aan UV-stralen
- Slecht gevoed is

Huidtolerantie

De bijzonder fijne en lichte textuur van IDÉALIA LIFE SERUM glijdt over de huid.
Door de gouden en rode parelmoeren, die samen de kleur van een ideale huid vormen, wordt de huidskleur doorbroken om de ideale kleur te voorschijn te laten komen.
De emulsietextuur, die licht filmogeen en niet vet is, laat een heel dun beschermend laagje achter op het huidoppervlak en beschermt de huid tegen microdeeltjes die zich in de loop van de dag aan de huid hechten en de huid verstikken.

Plezier

's morgens en/of 's avonds enkele druppels serum over het gehele gezicht verdelen. IDÉALIA LIFE SERUM kan bij een normale tot gemengde huid alleen gebruikt worden. Bij de droge tot zeer droge huid daarna nog een dag- of nachtcrème aanbrengen.

rating : 4/5

“Ik heb last van zeer droge huid. Na gebruikt van Vichy Idealia Life Serum, heb geen enkele probleem meer. En mijn gezicht is heel zacht..en ziet jong uit. Super tevreden”

rating : 5/5

“Heerlijk product. Wil niks anders meer”

Bekijk alle meningen

Advies van de experts+

Video's, tips en adviezen van experts

Ontdek onze adviezen

UW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van uw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker en directrice Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER IDEALIA Vichy Idealia Life Serum - gezichtsverzorging.

rating : 4/5

“Ik heb last van zeer droge huid. Na gebruikt van Vichy Idealia Life Serum, heb geen enkele probleem meer. En mijn gezicht is heel zacht..en ziet jong uit. Super tevreden”

rating : 5/5

“Heerlijk product. Wil niks anders meer”

rating : 5/5

“Serum wordt direct goed opgenomen in de huid. Heeft een goede structuur, lekker geurend. Geeft heel vlug een zalig en ontspannend gevoel.”

rating : 5/5

“de staaltjes gekregen ,uitgeprobeerd en zeer goed bevonden !!! Bij de apotheek ineens een zeer mooi flesje gekocht”

rating : 4/5

“Ruikt lekker ,smeert gemakkelijk uit en mijn huid voelt zachter aan.Maar 2 gebruiksonvriendelijke zakjes zijn te weing voor meer resultaat..”

rating : 5/5

“De crème voelt heel zacht aan, heeft een aangename geur en is absoluut niet vettig ! Ze trekt meteen in de huid en dat is net de bedoeling! Aanrader!”

Geef uw mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant+