NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Nachtcreme tegen huidveroudering - Vichy Neovadiol Substitutief Complex
Nachtcreme tegen huidveroudering - Vichy Neovadiol Substitutief Complex

NEOVADIOL

Substitutief Complex - Nacht

Nachtcrème - Anti-Aging

Geef uw mening

Verrijk uw huid met jeugdigheid. Om de dichtheid, volumes en helderheid van de huid te verbeteren. Gaat het gevoel van verhitting bij het aanbrengen tegen.
Voor vrouwen die de invloed van de menopauze op de huid en de bijkomstige nachtelijke problemen voor de huid, willen beperken: verminderde dichtheid, volume, frisheid en glans en het gevoel van verhitting.

Meer weten

Bekijk de verkooppuntenIs dit product geschikt voor mij?

Meerdere jaren onderzoek en verschillende patenten hebben geleid tot het Substitutief Complex, een unieke combinatie van de 4 werkstoffen Hedione, Hepes, hyaluronzuur uit de dermatologie en een hoge concentratie Proxylane. Deze unieke formule, die in staat is de invloed van de menopauze te compenseren, werkt in op de jeugdigheidsmechanismen van de menopauze-huid. Het antwoord op specifieke nachtelijke problemen van de menopauzehuid berust bij dit Substitutief Complex op 2 werkstoffen: kalmerende eperuline en stimulerende cafeïne tegen vermoeidheid.
Roodheid wordt minder en vochtophopingen en tekenen van vermoeidheid nemen af.  +

Effectieve werking

PRO-XYLANE
De dosering van dit door L’Oréal gepatenteerde biomimetische molecuul, is verhoogd naar 3%.Wat doet het? Pro-Xylane richt zich op maar liefst drie punten die meespelen bij een jeugdig uitziende huid: het collageen I en III voor stevigheid en huiddichtheid, de natuurlijke synthese van GAGs en de afname van huidvlekken. De huid wordt op diverse niveaus compacter, steviger en veerkrachtiger, rimpels worden gevuld en de teint wordt lichter en homogener.

HEPES
Hepes staat bekend om zijn exfoliërende werking. Het werkt in op de opperhuid en ondersteunt de stimulatie van natuurlijke huidafschilfering. Door de normalisatie van de exfoliatie wordt het celherstel bevorderd en verandert de aanblik van het huidoppervlak significant (ruwheid en schilferigheid worden effectief tegengegaan).

GLYCERINE
Glycerine is in staat om vocht vast te houden in de hoornlaag. Daarmee zorgt het voor de hydratie van de bovenste huidlagen.

HEDIONE
Deze werkstof, dat een derivaat is van jasmijnzuur, verhoogt de natuurlijke productie van de lipiden (huideigen vetten; de squalenen, triglyceriden en wassen) waar een tekort aan kan ontstaan vanaf de menopauze.
De huid wordt daardoor weer gladder en voelt weer prettig en soepel aan.

EPERULINE
Kalmeert de huid en vermindert roodheid.

CAFEINE
Stimuleert en bestrijdt tekenen van vermoeidheid.

AIRLICIUM & AQUAKEEPS
Het geheim? De Aquakeep technology. Aquakeeps zijn polymeren die een grote hoeveelheid vocht kunnen absorberen en dat vrijgeven bij contact met de huid. Bij het aanbrengen breekt de textuur open in water, wat een intens gevoel van frisheid geeft. Een weldadig concentraat dat versterkt wordt door de Airlicium, een sterk absorberende stof bestaande uit 99% lucht, die als vloeipapier talg en zweet absorbeert.

De hypoallergene formule is dermatologisch getest. De samenstelling is verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy. Zonder parabenen.

BEWEZEN EFFECTIVITEIT Direct
De temperatuur van de huid daalt met max. 2,7°C** , de huid voelt prettiger aan 84%*

Bij het eerste ontwaken*
De huid is frisser 82%, uitgerust 74%, gevoed 92% en zachter 90%

Na 1 maand**
De huid is gekalmeerd 75%, de teint is frisser 81%, gelaatstrekken zijn ontspannen 81%

Na 2 maanden
De huid straalt meer 72%*** , de huid is compacter 68%*, de huid is steviger 76%*, de volumes van het gezicht zijn harmonieuzer 62%*

* Zelfevaluaties, 50 vrouwen.
** Thermografische test, 26 vrouwen, gemeten 1 minuut na het aanbrengen
*** Gebruikstest, zelfevaluatie, 58 vrouwen.

Huidtolerantie

Neovadiol Substitutief Complex Nacht is een geëmulgeerde gel die een concentraat van frisheid biedt bij het aanbrengen dankzij de toevoeging van Aquakeeps. Dat zijn microbolletjes van reticulaire polyacrylaten, polymeren die een grote hoeveelheid water kunnen absorberen dat weer vrijkomt bij contact met de huid en Aristoflex, een geleermiddel met een ‘quick break’-effect. Bij het aanbrengen is de textuur zacht en voedend, dankzij de abrikozenolie die de huid heerlijk omhult. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van Perliet en Airlicum er voor dat vocht en zweet geabsorbeerd kunnen worden en de huid zo mat en fris blijft.

Plezier

's Avonds gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele gezicht.

Advies van de experts+

Video's, tips en adviezen van experts

UW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van uw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker en directrice Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

Laat als eerste een beoordeling achter over NEOVADIOL Substitutief Complex - Nacht

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant+