NIEUW Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Voor meer informatie en voor de mogelijkheid om het gebruik van cookies uit te schakelen, klik hier

Sluiten

  • Français
  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Oogcrème - Vichy Idealia

IDEALIA

Oogcrème

Oogcontour crème - Oogverzorging

4.52 Beoordelingen  |  Geef uw mening

De eerste Vichy idealisator voor een ideale blik, zelfs zonder make-up.
Voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, huidtype en huidskleur.

Meer weten

Bekijk de verkooppuntenIs dit product geschikt voor mij?

Verandert in één handeling kleur, textuur en helderheid van de oogcontour:
- Vervaagt  donkere kringen onder de ogen
- Egaliseert de rimpeltjes en de huidstructuur
- Maakt donkere schaduwen lichter  +

Effectieve werking

DUBBELE WERKING, ZOWEL OPTISCH ALS IN DE HUID, DIE INWERKT OP 3 DIMENSIES VAN DE IDEALE OOGOPSLAG, DIRECT EN OP DE LANGE TERMIJN.
[Exclusieve combinatie van VICHY: DRM-Bright Complex + Vitaminen B3 + Cafeïne + LHA + Vervagende bestanddelen + universele verhelderende bestanddelen]

Voor alle huidtypen, zelfs gevoelige. Hypoallergene formule, dermatologisch en oftalmologisch getest op gevoelige huid. Verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaal Bronwater van Vichy.

Kringen onder de ogen zien er direct minder donker uit, de huidstructuur wordt fijner en de oogcontour wordt zichtbaar stralender.
Na 4 weken zijn de kringen onder de ogen minder zichtbaar en minder groot en zijn rimpeltjes en tekenen van vermoeidheid bij de oogcontour verminderd.

Huidtolerantie

Een zeer zintuiglijke textuur: lichtroze en zowel rijk als hydraterend en verrassend fris. Wordt snel door de huid opgenomen, zonder te pluizen of een vettig laagje achter te laten.

Plezier

Met een revolutionaire zachte en flexibele applicator van siliconen, die net zo zacht op de huid aanvoelt als een vinger en een gladmakende werking heeft.

rating : 5/5

“‪Ik gebruik deze oogverzorging reeds een tijdje en vind het een geweldig product. Ik merk echt een verschil, mijn ogen stralen meer #‎VichyVoorMij”

rating : 4/5

“Ik heb hem eerst een tijdje getest voor hier een reactie neer te schrijven. De applicator is wennen, maar het product is in ieder geval super!”

Bekijk alle meningen

Advies van de experts+

Video's, tips en adviezen van experts

Ontdek onze adviezen

UW ROUTINE+

De juiste aanbrengroutine is even belangrijk als een verzorging die is aangepast aan de behoeften van uw huid

  • 01ReinigenVerwijder alle onzuiverheden op uw huid, zoals vervuiling, talg en dode huidcellen.
  • 02VersterkenGeef de dynamiek van je huid een boost, voor een zichtbare en duurzame correctie.
  • 03VerzorgenGeef uw huid alles wat ze nodig heeft (water, lipiden, voedingsstoffen, enz.) om haar dag na dag mooier te maken.

Met Florence Benech
Apotheker en directrice Laboratoires Vichy -
Cosmétique Active

Diagnose ideale huid

Gebruik Vichy om uw ideale huid te bereiken. Doe de huiddiagnose en ontdek tips en routines die aansluiten bij uw behoeften.

Begin met uw diagnose

ZIJ PRATEN EROVER+

ALLE MENINGEN OVER IDEALIA Oogcrème.

rating : 5/5

“‪Ik gebruik deze oogverzorging reeds een tijdje en vind het een geweldig product. Ik merk echt een verschil, mijn ogen stralen meer #‎VichyVoorMij”

rating : 4/5

“Ik heb hem eerst een tijdje getest voor hier een reactie neer te schrijven. De applicator is wennen, maar het product is in ieder geval super!”

Geef uw mening

Tip: Deze verzorgingsproducten vindt u mogelijk ook interessant+